Voorjaarsconcert accordeonvereniging “De Lustige Klanken”

Op zondag 29 mei a.s. houdt accordeonvereniging “De Lustige Klanken” uit Bergeijk in gemeenschapshuis Terlo aan de Terlostraat in Bergeijk haar jaarlijkse voorjaarsconcert.

Het concert wordt door de eigen orkesten van de vereniging verzorgd. Naast het A-, B- en C-orkest, zal ook ons JAM- orkest een nummer samen met het C-orkest spelen. Na het succes van JAM in de afgelopen jaren, heeft de Lustige Klanken dit jaar opnieuw een JAM-groep opgezet. JAM staat voor Jonge Accordeon Muzikanten en bestaat uit kinderen die in februari dit jaar voor het eerst met accordeon in aanraking zijn gekomen. In 6 lessen tijd hebben ze veel leuke dingen geleerd, zoals kennismaken met de accordeon, noten lezen en natuurlijk hartstikke leuke muziek maken! Dit allemaal onder begeleiding van enkele leden van de accordeonvereniging in samenwerking met de accordeonleraar van de muziekschool.

Het D-orkest van “De Lustige Klanken” staat onder leiding van Pieter van den Broek, B- en C-orkest worden gedirigeerd door Niek van Uden en het A-orkest wordt geleid door Trix Reintjens.

Met dit programma belooft het Lustige Klanken concert weer fantastisch te worden! De aanvang van het concert is om 11.00 uur, de toegang is slechts € 2,50. U bent van harte welkom dit concert bij te komen wonen.

Met muzikale groeten en graag tot ziens!

logo-jam LustigeKlanken_logo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *