GOW Welzijnswerk is op zoek naar vrijwilligers voor de maaltijdvoorziening in gemeenten Bergeijk en Eersel

 

Al ruim 15 jaar worden er dagelijks door ruim 40 vrijwilligers van het GOW Welzijnswerk maaltijden bezorgd in de gemeenten Bergeijk en Eersel.

Deze maaltijdvoorziening is met name belangrijk voor ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking. Daarbij is niet alleen de gezonde maaltijd van belang, maar vooral ook het dagelijkse contact met de vrijwilliger. Op deze manier is het voor deze kwetsbare groep mogelijk om langer thuis te blijven wonen.

De vrijwilligers worden ondersteund door het GOW Welzijnswerk en de maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keuken van Catering Content, wat garant staat voor een smakelijke en gezonde maaltijd!

Het aantal mensen wat afhankelijk is van deze maaltijdvoorziening groeit nog steeds. Daarom is GOW Welzijnswerk vrijwel constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers die de bestaande groepen kunnen versterken.

Lijkt het u leuk om uw steentje bij te dragen aan deze belangrijke voorziening en bent u graag bereid om regelmatig (werkdagen -en tijden in overleg en volgens rooster) verse maaltijden te bezorgen bij mensen thuis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Esther de Raad, GOW Welzijnswerk, telefoon 0497-514746 of info@gowwelzijnswerk.nl.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *