Trainer Terlo neemt afscheid

De trainer van de selectie van voetbalvereniging Terlo, Patrick Jacobs is per direct gestopt met zijn werkzaamheden voor de vv Terlo. Privéomstandigheden maakten dat de clubleiding en Patrick besloten met onmiddellijke ingang de samenwerking te stoppen. We betreuren het zeer dat dit onverwachte afscheid op dit moment het beste bleek te zijn.

De selectie blijft echter tot aan het einde van het seizoen in de vaardige handen achter van Jurgen Pinckers die ongetwijfeld een positief stempel zal willen drukken op de resultaten van het vandaalteam van Terlo, net als hij dat reeds doet met de A-junioren van onze vereniging. Terlo heeft alle vertrouwen in Jurgen en we wensen hem dan ook veel succes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *