Titeltegels en openlugtbieb bij Schrijversmuseum Luyksgestel!

Tijdens de NL Doet dag op zaterdag 12 maart gaat het comité Actie van der Lugt titelstegels en een openluchtbieb maken bij het kleinste schrijversmuseum van Nederland in de schrijvershut van Arie van der Lugt. De hut staat achter bakkerijmuseum de Grenswachter aan de Kapellerweg 15 in Luyksgestel. In het pad naar de hut worden speciale tegels gemaakt, waarop titels van de boeken van Arie van der Lugt komen. Naast het pad komt een kastje waarin bezoekers gratis boeken van de schrijver kunnen en meenemen en eventueel andere boeken kunnen terugzetten. Verder krijgt de schutting in de tuin een likje verf. Dit werk gebeurt tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Helpende handjes zijn hartelijk welkom. De sponsors van de hut en belangstellende nieuwe sponsors kunnen tussen 11.00 en 13.00 uur een kijkje nemen bij de hut.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *