Paasexpositie de Weebosch 2016

De dorpsraad de Weebosch wil een traditie in ere herstellen. Op de beide Paasdagen – 27 en 28 maart – willen we na jaren weer een paasexpositie organiseren in buurthuis ’t Sant. Velen herinneren zich nog wel de mooie tentoonstellingen van een aantal jaren geleden.

We nodigen iedereen die op de een of andere manier creatief bezig is of is geweest, wat van hun resultaten te laten zien.
We denken aan schilderswerk, foto’s, collages, knip- en plakwerk, beelden maken, figuurzagen, handwerken zoals breien en borduren, werken in hout of met metaal, gedichten maken of verhalen schrijven, het tonen van bijzondere verzamelingen etc.

Ook oud-Weebossenaren mogen deelnemen. Zij zijn van harte welkom.

Als je wilt meedoen, meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij Charles de Backer (tel. 0497 541 540 / 06 1146 7201) of Jan Hoeks (tel. 0497 54 1587) of bij een bestuurslid van de dorpsraad. Een mailtje naar dorpsraad@deweebosch.nl kan natuurlijk ook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *