Bergeijkse Bonte Stoet verzet naar zondag 14 februari

 

Vanwege de voorspelde extreme windsnelheden werd eerder vandaag besloten de Bergeijkse Bonte Stoet af te gelasten. In overleg met organisatie, deelnemers en gemeente is nu besloten de Groot Bergeijkse carnavalsoptocht te verzetten naar aankomende zondag 14 februari.

De route blijft hetzelfde (’t Loo – Broekstraat – Burg. Magneestraat – Hof), de starttijd wordt echter vervroegd naar 12.00 uur. Deelnemers kijken met elkaar en samen met de organisatie en de gemeente naar loodsen en andere mogelijkheden om de carnavalswagens tot zondag te kunnen stallen.

Wagenbouwers die eerder van plan waren op carnavalsmaandag deel te nemen aan een andere optocht krijgen door deze nieuwe datum de gelegenheid in Bergeijk aan te sluiten!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *