Alzheimer Café Eersel donderdag 11 februari 2016

Alzheimer Café donderdag 11 februari 2016
Locatie: De Eikenburg, Eikenburg 10 te Eersel.
Aanvang: 19.30 uur zaal open om 19.00 uur.
Toegang is gratis, evenals koffie en thee.

Laat je hersens niet zitten

Bewegen, dat is goed voor u. Dat weten we allemaal al jaren. Maar wist u dat bewegen ook heel goed is voor uw brein? Door letterlijk te bewegen breng je de hersenen ook in beweging. Wat is het effect daarvan op het brein? En wat kan bewegen voor u betekenen wanneer u dementerend bent?

Tijdens het Alzheimercafé gaan we in gesprek met fysiotherapeut Sjaak Coenen uit Riethoven. Hij vertelt ons over het belang van bewegen, wat doet dat voor je lichaam, maar vooral ook voor je geest. Kunnen we achteruitgang voorkomen door bepaalde oefeningen te doen? U zult op deze avond ook praktische adviezen krijgen.

U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw M. van Engelen, GOW Welzijnswerk, tel. 0497-514746 of via mail mvengelen@gowwelzijnswerk.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *