Bijzondere ledenvergadering Terlo

In verband met het Groots te vieren 60-jarig jubileumfeest van de vv Terlo in de tweede helft van dit jaar zal er een speciale ledenvergadering plaatsvinden. Alle leden, donateurs, ouders van jeugdleden, sponsoren, en vrijwilligers worden dan ook uitgenodigd voor deze extra bijzondere ledenvergadering.Logo-Terlo-kleiner

Graag zien wij jullie dan ook in grote getale op deze bijzondere ledenvergadering terug.

Bijzondere Ledenvergadering – Donderdag 4 Februari 2016 – 21.15 uur – Terlo Kantine

Ons bestuur zal, in samenwerking met de activiteitencommissie voor deze bijzondere gelegenheid, de plannen voor het 60 jarig jubileum bekend gaan maken en met de aanwezigen de te ondernemen stappen bekend gaan maken. Het zal zonder meer een feest worden om nooit meer te vergeten, maar dat mag na de vorige jubileumfeesten van Terlo geen verrassing meer zijn.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *